Blåskatarr! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Blåskatarr!

Hej fina ni! Isabella fick vara hemma från förskolan idag. Trots att allt såg så bra ut i tisdags, både hemma och enligt urintestet vi tog hos BVC, hade det tydligen blivit en hel del “olyckor” under dagen igår. Det har varit mycket vikarier på sistone så jag tänkte att det kanske berodde på en osäkerhet hos lillan, så jag bestämde mig för att skjuta på mina pluggplaner och låta henne stanna hemma idag. Mormor och morfar skulle ändå komma vid lunch då jag jobbar nu i eftermiddag och ikväll. På morgonen ringde de dock från BVC och berättade att resultatet på odlingen som de tagit för säkerhets skull faktiskt hade visat på en infektion i alla fall. Läkaren trodde att det var någon slags blåskatarr och ordinerade en veckas antibiotikabehandling. Se där! Vilken tur att de tog ett extra test och lite skönt också att få ett svar på varför det har varit som det har varit på förskolan de senaste dagarna, även om det säkert också kan bero på en viss otrygghet. Nu återstår att se om jag lyckas få i henne medicinen bara… Det är förresten helt ljuvligt väder idag och jag sitter just nu på trädäcket till ån, precis som ett tjugotal andra soldyrkande Kungsbackabor, och äter lunch i solen. Så härligt! Imorgon är jag ledig så jag hoppas att det håller i sig, på kvällen väntar afterwork. Kul! Ha en fortsatt härlig fredag nu! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.