Jag är så nyfiken på dig, lillasyster… – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Jag är så nyfiken på dig, lillasyster…

Jag har nog inte riktigt förstått att vi faktiskt ska få en till liten tjej här hemma. Jag var ganska mycket inställd på en pojke, även om jag innerst inne hoppades lite på en flicka. Missförstå mig rätt – en frisk liten bebis var såklart det enda som jag verkligen önskade, men som ensam dotter i min familj har jag så länge jag kan minnas alltid velat ha en syster. Att kunna ge min egen flicka det känns därför faktiskt lite extra speciellt.

Nu är jag SÅ nyfiken på lillasyster i magen att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Hur kommer hon se ut? Hur kommer hon att vara? Blir det en till mini-Bella eller kommer hon vara helt olik sin syster? Kanske får vi en liten skrutta med pappas färger och pappas drag? En tös med svart hår och mörkare hy, men mammas blåa ögon? Kommer hon ha mina, morfars och gammelfarmors djupa smilegropar? Isabella har från dag ett varit en riktigt bestämd liten dam med mycket fart och fläkt, därför tror Gabriel att nummer två blir av en lugnare sort. Jag tror att vi lika gärna kan få en vilding till. Haha! Allt känns bara så himla spännande. Vad tror ni?Isabella nästan sex månader i Barcelona. Innan en av pappas alla matcher, helt klart hans största lilla fan 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. S

  Så mysigt, nära med ändå långt bort. Kul att tänka på hur bebis kommer se ut! Antar att G:s föräldrar båda har bruna ögon? Då kommer lillen också få det. Spännande hur det kommer bli i övrigt 😊

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Jaa, verkligen!! Gabriels mamma har väldigt ljusbruna, lite melerade… Han har flera fastrar/mostrar och farbröder med blå ögon så det kan nog hoppa ett par generationer också vad jag har förstått. I min mammagrupp i Barcelona där de flesta bebisar hade pappor från Spanien eller Sydamerika med bruna ögon fick faktiskt de allra flesta blå… Jag har också alltid trott att det inte går, men så himla spännande hur det kan bli! 🙂

   1. S

    Jaha, vad intressant! Det hade jag ingen aning om. Då blir det lite extra spännande, kan bli lite hur som då 😊 kram