Så fruktansvärt sorgligt – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Så fruktansvärt sorgligt

Det är sällan som jag skriver något när kända personer går bort, men idag kan jag bara inte låta bli. Det är få artisters musik som jag har så mycket minnen till som Aviciis. Varje gång jag hör någon av hans låtar fylls hela kroppen av känslor så stora att jag ibland ärligt talat inte riktigt vet vad jag ska ta vägen. Framför allt är det en enorm dos av nostalgi som ibland kan bli så kraftig att den är svår att hantera. För mig representerar Aviciis musik en stor del av min Barcelona-tid. “Bromance” kom ut ungefär samtidigt som jag flyttade ner första gången och därefter kom hit efter hit. Jag var ute extremt mycket under de där åren och det var många gånger Aviciis musik som gjorde att kroppen inte ville sluta bubbla och benen inte sluta dansa. 2013 var året då jag och Gabriel till sist blev ett par, kan också ha varit det år då Avicii levererade som allra mest. Jag sa faktiskt till Gabriel häromdagen att det är galet hur mycket minnen och känslor bara en enda låt kan framkalla? På en millisekund sveps man liksom tillbaka flera år i tiden och får åtminstone smaka lite på allt det där sprudlade som man upplevde just då igen. Känslan av odödlighet. Men denna otroligt talangfulla kille, bara 28 år gammal… Precis som jag. Det är fan inget annat än helt jävla orättvist. Och så fruktansvärt sorgligt. Mina tankar går till de nära och kära. So wake me up when it’s all over <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Jag som är tio år äldre har egentligen ingen särskild koppling till Avicii mer än att jag ändå har gillat allt han har gjort. Jag blev så otroligt berörd av detta. Så fruktansvärt sorgligt, jag har gråtit hela helgen. All kärlek till hans familj.

  2. Liz

    Precis! Jag glömmer aldrig när de körde ”Bromance” på Opium nån gång våren 2010 och jag höll på att smälla av för det var så oväntat (hade bara hört den några enstaka gånger hemma i Sverige innan jag flyttade ner till Barcelona) och hela dansgolvet exploderade för låten är ju sååå grym!