Skaffa städhjälp?! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Skaffa städhjälp?!

God morgon fina ni! Lite tyst härinne igår – jag var ute på äventyr med lillan hela förmiddagen och sedan kom min pappa för att hämta henne då det vankades afterwork för mig. Både Isabella och hennes kusin Stina skulle köra sleepover hos mina föräldrar och jag fick världens gulligaste bilder skickade till mig hela kvällen. De sov bredvid varandra på en madrass på golvet hos mormor och morfar/farmor och farfar. Hur sött?! De börjar verkligen bli stora nu, våra fina tjejer. Tänk att tjejligan snart får förstärkning av en till. Snacka om girlpower! Helt underbart!Isabella fick välja present i leksaksaffären för att hon var så duktig hos doktorn tidigare i veckan. Det blev en rosa traktor och ett Pippi-tält att ha på terassen (som min pappa skurat i helgen – bästa pappa). Sedan gick vi på café och åt pannkakor för att avsluta med lek på lekplatsen. Efteråt stendäckade hon i vagnen – det ser jag som ett bra betyg. Haha! Det blev AW på en för mig ny restaurang här i Kungsbacka, Ester. Jag beställde in en ljuvligt god pasta frutti di mare – så dit måste jag ta med Gabriel när han är tillbaks. En av våra gemensamma älsklingsrätter helt klart. Pratade en hel del med jobbtjejerna om det där tråkiga gnabbet gällande vardagssysslor i ett förhållande. Alltid så intressant att höra hur andra har det hemma hos sig tycker jag. Haha! För mig har det jämt varit superviktigt att ha rent och fint runtomkring mig, mycket på grund av att mitt “kontor” till största del faktiskt varit just i hemmet i och med mina distansstudier. Då kan jag bara inte ha massa stök som distraherar mig för då blir det verkligen omöjligt att fokusera. Det här har jag såklart fått släppa en hel del på sedan vi fick barn, men jag känner mig ändå aldrig helt tillfreds inombords om det inte är ordning och reda hemma.Hur som helst har jag och Gabriel alltid haft städerska en till två gånger per vecka och det tycker jag verkligen har varit guld värt. Jag lägger mycket hellre pengar på det, om jag har möjlighet såklart, för att istället spendera den tid jag istället skulle ägnat åt att städa till att göra roligare saker ihop med familjen. Här i Sverige har vi än så länge ingen hjälp, men jag har börjat fundera lite på att leta efter en bra städfirma att anlita i alla fall någon gång ibland. Nu har vi skönt nog en rätt lättstädad lägenhet, men det blir ju inte direkt mindre att göra med en till liten bebis. Och jag som bara blir större och otympligare för var dag. Haha! Har ni kanske någon pålitlig städfirma i Göteborgsområdet att rekommendera?

Nu jobbar jag till klockan två sedan ska jag ta tåget in till Göteborg och möta upp resten av la familia hos mina föräldrar. Funderar på att kanske sova över där och åka tillbaka till Kungsbacka först imorgonbitti, men vi får se…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maja

  Hej, vi har haft make clean I över ett år nu och är supernöjda. Samma städerska varje gång och miljövänliga medel är viktigt för mig som har barn. Tycker verkligen ni ska satsa på att ha det, tog bort så mycket av vardagstjafset för oss.

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Tusen tack för tips, ska kolla upp detta 🙂 Visst är det typ det bästa som finns?! Haha!

 2. Linn

  MJ assistans i Kungsbacka är bra, prova 😊
  Även Boleva och Städett är bra.

  Tycker mycket beror på vilken städerska det är som kommer. Är man nöjd med en, så be om att samma kommer varje gång🤗