Vi har gift oss! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Vi har gift oss!

Ni som har gissat har gissat rätt. Förra tisdagen, den 10e april klockan 13.30 blev jag och Gabriel äntligen herr och fru da Silva Dias. Haha! Vi har gift oss! Tanken var från början att hålla det lite hemligt – då det här ärligt talat mest var för att få klart alla papper och vi ju har det RIKTIGA bröllopet planerat till nästa år – men jag är ju sämst på hemlisar så den idéen sprack ganska fort. Så nu får ni också veta! Med på plats var bara mina föräldrar och Isabella då det hela bestämdes rätt fort, och även om det ju blir väldigt avskalat när man gifter sig borgerligt så blev ändå själva vigseln riktigt fin. Direkt efteråt tog jag och Gabriel tåget ner till Varberg på en mini-mini-mini-honeymoon för att fira vår kärlek, men det vet ni ju redan…Nästa år blir det alltså bröllop med stort B. Jag har varken lust att gifta mig “på riktigt” som gravid eller med en yttepyttebebis som hänger i bröstet så att vänta lite till med att ställa till med stor fest känns som ett mycket bättre alternativ. Haha! Exakt var i världen återstår dock att se. Vi var väldigt inne på Sverige i vintras, men nu är plötsligt Brasilien inne i bilden igen. Jag tror jag vet vad nära och kära på min sida mest hoppas på. Haha! Det var många som aldrig hann komma och hälsa på oss förra året 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tess

  Massor med grattis, så vacker du är, vad kul. Vi funderar på att gifta oss med men vill egentligen vänta till gravidkilona är borta. Får se hur vi gör

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Tack så hemskt mycket, vad gullig du är 🙂 JAA, jag ser verkligen fram emot det riktiga bröllopet – men det får bli när lillasyster är lite större… KRAM!

 2. Johanna

  Grattis till giftermålet 🤩 och så roligt att se fram emot ett stort bröllop, när tiden känns rätt 👍