Premiär på hästryggen – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Premiär på hästryggen

Hej finaste ni! Först och främst, tusen tack för alla era gratulationer. Ni är så himla gulliga allihopa! Jag har nog inte riktigt själv förstått att vi faktiskt är gifta numera, men samtidigt känns det ärligt talat inte helt “på riktigt” i och med att vi fortfarande har själva bröllopet framför oss. DET längtar jag verkligen till! Vill ni förresten se lite mer bilder från vigseln?

Jag lät Isabella vara hemma från förskolan idag också. Även om läkaren som skrev ut antibiotikan sa att det inte var några som helst problem att gå dit som vanligt under själva behandlingen kändes det ändå lite olustigt att skicka dit henne. Än så länge är vi ju bara inne på behandlingsdag nummer tre och jag vet att hon blir ledsen när det sker en “olycka” då hon tycker att det känns obekvämt. Det har gått jättebra här hemma, men det är såklart annorlunda på förskolan med mycket fokus på annat. Hon blir nog hemma imorgon också, men på onsdag och torsdag ska jag jobba i butiken så då hoppas jag att medicinen har gett resultat. De här dagarna hade jag egentligen behövt plugga, men jag har verkligen tappat motivationen helt och hållet det senaste. Jag är inne i en riktigt pluggsvacka just nu och har bara så otroligt svårt att sätta igång, men jag tar det hela med ro… Får jag någon kurs efter mig den här terminen så är det inte hela världen – jag har haft så himla mycket annat runt omkring och det absolut viktigaste är såklart tid ihop med min lilla dotter. Allt annat kan ärligt talat vänta. Så vi stannade kvar hos mina föräldrar inne i Göteborg idag och sover över här även i natt. Isabella ÄLSKAR att vara hos mormor och morfar och jag tycker också att det är mysigt, sedan är det självklart skönt med lite avlastning nu när Gabriel är i Brasilien. Vi vaknade förresten av världens oväder med åska, blixtrar och hagelstorm imorse. Riktigt mysigt att ligga och dra sig i sängen bredvid en gosig liten tvååring samtidigt som regnet smattrar mot taket, utan att ha någon speciell tid att passa. Det dåliga vädret höll i sig ett tag så vi hängde här hemma på förmiddagen för att sedan gå ut på en promenad i Slottsskogen när solen till sist bestämde sig för att titta fram. Efter ett besök hos både pingvinerna och sälarna gick vi upp till Barnens Zoo där Isabella gjorde premiär på hästryggen. Hon har provsuttit på en liten shettis tidigare, men idag var första gången som hon faktiskt red på riktigt. Oj vad kul och spännande hon tyckte att det var!Fullt fokus på hästryggen och en stolt morfar i bakgrunden. Jag trodde faktiskt inte att hon skulle våga, men wow vilken tuff liten tjej jag har. Vi high-fiveade flera gånger efteråt. SÅ stolt! De här två skönheterna låg och snarkade gott i solen. Djurskötaren på Barnens Zoo berättade att de var tvungna att smörja in grisarnas ryggar med solkräm för att de inte skulle bränna sig. Haha!

När vi kom hem gräddade jag och pappa våfflor under tiden som Isabella sov middag i vagnen. Mums! Nu har lillan precis badat och det är strax dags för nattning. Det blev en ovanligt sen siesta idag så vi ligger lite efter i “tidsplaneringen” – men man kan ju alltid hoppas att det innebär sovmorgon för mig imorgon. Trodde jag på den själv?!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.