Dags för barnmorskan! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Dags för barnmorskan!

Hej fina ni! Jag sitter just nu på vagnen påväg in till stan och barnmorskan. Första kontrollen på lääänge… Ja, jag tror faktiskt sedan i februari. När vi bokade in det här datumet kändes det så himla långt borta, men vips så gick veckorna och nu är vi redan här. Det är väl från och med nu man börjar gå lite med regelbundet? Eller kanske är annorlunda med barn nummer två i och för sig…

Igår när jag kom hem från jobbet möttes jag av de här skönheterna på trappen. Loppi, världens bästa bloggportal, hade skickat blommor för att gratulera för vår stora kärlek. Alltså, hur fint?! Sådana här gester blir man ju bara helt genomglad för. Fantastiskt!Vi åkte förresten hem till mina föräldrar redan igårkväll – pappa kom och hämtade oss så i natt sov vi här i Göteborg. Idag åker vi vidare upp till landet och det ska bli så himla mysigt. Längtar! Antar att de flesta av er också är långlediga? Hur ska ni spendera helgen? Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons