Hälsningar från landet – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Hälsningar från landet

Hej mitt i natten! Vi är på landet och har det härligt. Isabella leker med sin kusin från morgon till kväll och tjejerna är så fina mot varandra. Det blir lite bråk och kiv emellanåt såklart, men väldigt ofta hör man “du kan få låna den Stina” eller “vill du leka med mig Isabella?”. Så gulligt att man dör! Det är så skönt att vara här och jag försöker disconnecta så gott jag kan, men imorgon måste jag verkligen få några timmars plugg gjort. Fast nu väntar kudden! Bjuder på sex bilder från vår fina lördag så länge 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Majsan

  Barnens pappa reste mycket nä de var små Han kunde vara borta upp till tre månader. Vi åt alltid samma mat varje gång han hade åkt, kyckling med pommes. Första dygnen var jobbigast för dem men vi skypade mycket, de fick prata tillsammans och ensamma med pappa. Sen talade vi aldrig om när han skulle komma hem, gjorde det misstaget en gång och sen fick han lov att stanna i ytterligare ett par veckor, Det var jobbigt. Så det fick istället bli en väldigt happy surprice när han kom hem. Ibland var han bara hemma när vi kom från skola och dagis och ibland åkte han och hämtade dem på skolan och dagis. Vilken lycka <3.

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Åh, tre månader låter riktigt kämpigt… FaceTime och Skype är verkligen det bästa! Vi har som mest varit iväg ifrån varandra en månad, men fram tills nu har det nog som sagt mest varit jobbigt för mig och Gabriel snarare än Isabella. Den här gången har hon dock saknat sin pappa väldigt mycket, men nu kommer han i övermorgon tack och lov. Tack snälla att du delade med dig! KRAM <3

Annons