Hon saknar sin pappa! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Hon saknar sin pappa!

Imorgon har Gabriel varit i Brasilien i två veckor. Min lilla älskling saknar verkligen sin pappa. Flera gånger om dagen säger hon “åh pappa”, “jag vill ha min pappa” eller “jag längtar efter pappa” och fy sjutton så ont det gör i mammahjärtat. Trots att Gabriel har varit borta mycket från mig och lillan under hennes första år så har det nog aldrig förrän nu känts jobbigt just för Isabellas skull. Men nu är det verkligen inte alls roligt. Det märks att all tid som de spenderat ihop under de senaste månaderna verkligen har stärkt det där speciella bandet dem sinsemellan och då blir det såklart extra svårt att vara borta i från varandra. Häromkvällen när hon var ledsen och skulle sova sa jag att mamma också längtar jättemycket, men att pappa längtar efter oss ännu mer. Och att man får längta, att det inte är något farligt – utan bara gör att man blir ännu gladare och gör det ännu roligare när man äntligen ses igen. Sedan berättade jag för henne hur mycket vi älskar henne och att hon är världens bästa, roligaste, tokigaste, finaste, snällaste, smartaste, busigaste, gosigaste unge i hela världen och då kom det ett litet leende. Sedan låg vi nära, nära och kramades tills hon somnade. Mitt lilla hjärta! Ni andra vars respektive reser mycket i jobbet, hur hanterar era barn det? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Nää, tre veckor är ju en lång tid för oss så måste vara en hel evighet för de små… Men nu kommer han äntligen hem igen på söndag, ska bli SÅ skönt. KRAM!

 1. Diana

  åh vad jobbigt att ha det så, kan inte ens föreställa mig ett sånt liv men samtidigt vänjer man sig vid allt. Jag kan inte hjälpa dig med tips för jag har inga, vet att jag skulle känna mig tom utan min andra hälft i alla fall. Däremot har mina barn saknar sin far ganska mycket de senaste månaderna då han left på sjukhus med sin mor mer eller mindre. Och det har inte gått bra att hantera, de blev ledsna och väldigt annorlunda. Men det går över.

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Jaa, det är tufft för oss vuxna – men ännu tuffare för de små… Nu kommer Gabriel äntligen tillbaka hem på söndagkväll igen, ska bli så himla skönt. Hoppas att ni får ha hemma er pappa framöver 🙂 STOR KRAM!