En supermysig helg! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

En supermysig helg!

Trevlig Valborg fina ni! Vi kom hem från landet nu i eftermiddags efter en supermysig helg med mycket bus och lek och faktiskt en hel del sol. Vi har haft sån himla tur med vädret, men idag var det alldeles grått och trist så då passade vi på att åka ner till stan igen. Även här i Göteborg hänger regnet i luften och vi blev välkomnade med både åska, blixtrar och dunder. Så vi hoppade valborgsbrasan och bestämde oss för att mysa hemma istället. Firar ni Valborg idag förresten? Här kommer elva snaps från vår helg uppe på bästa ön i världen 🙂

Igår promenerade vi ner till öns lekplats där tjejerna lekte i solen en lång stund… Och Isabella åkte rutschkana säkert hundra gånger. Tröttnade aldrig! Sedan gick vi vidare mot Dödvik (hur läskigt namn?! Här utanför gick skepp på grund förr i tiden…) för lite lunch… Vi var lite för ivriga (läs: HUNGRIGA!) så de första korvarna blev lite väl fläckiga. Haha! Men sedan så! Så mysigt, och väldigt spännande tyckte tjejerna. Mums med grillad majskolv! Plumsa sten i vattnet är kul! Och så lite fiske såklart! Påväg hem till stugan igen hand i hand med mormor och morfar. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.