Prickigt värre! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Prickigt värre!

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej fina ni! Hoppas att ni har haft en härlig lördag – vi har varit på äventyr i Varberg hela dagen och jag däckade i soffan med ens vi kom innanför dörren. Helt galet trött! Gissar att många av er sitter bänkade framför Eurovision ikväll – jag gav det också en chans trots att jag är så slut att ögonlocken faller ihop gång på gång. I försök att åtminstone hålla mig vaken till Sveriges bidrag bestämde jag mig för att sätta ihop ett litet kollage med tips på något som jag alltid gillat när det kommer till barnkläder och barngrejer. Nämligen prickar! Jag menar, finns det något gulligare än prickiga plagg till de små? Jag föll ju helt pladask för den söta badblöjan – kanske borde slå till på en och spara tills det är dags för lillasysters badpremiär? Haha! Ha en fortsatt fin kväll nu allihopa <3 Och HEJA BENJAMIN!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.