Oro inför föräldraledigheten – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Oro inför föräldraledigheten

I annonssamarbete med Anyfin

En graviditet kan innebära många olika slags orosmoment. Ekonomin är till exempel något som många oroar sig över då den stundande föräldraledigheten kan komma att förändra en hel del. Det är dessutom mycket saker som ska införskaffas inför bebisen ankomst och i längden kan det bli rätt dyrt med alla utgifter – speciellt om man är, precis som jag var, först ut i kompisgänget med att skaffa barn och kanske inte har så många runt omkring sig att låna eller ärva av. Bebiskläder, spjälsäng, babyskydd, babysitter, bärsele… ja, listan kan göras hur lång som helst. Att handla begagnat i all ära, men som förälder vill man ju ofta ha det allra bästa till sin lilla ögonsten vilket inte alltid är så snällt mot plånboken.Vår absolut största utgift under förra graviditeten var helt klart barnvagnen. Det kändes ärligt talat som vansinnigt mycket pengar att punga ut med på en och samma gång, men det var ju just den vagnen som vi ville ha och ingen annan. Jag hade dock gärna valt att delbetala den för att jämna ut ekonomin lite mitt i allt annat som skulle införskaffas, men det hade i slutändan bara blivit bra mycket dyrare i och med alla räntor och avgifter. Det kändes dessutom rätt krångligt. Därför är jag extra glad över att ha kommit i kontakt med Anyfin som är en tjänst utformad för att hjälpa dig i just sådana här situationer. Anyfin tycker liksom jag att det är onödigt dyrt att delbetala sina inköp och av den anledningen hjälper dem dig att sänka dina räntekostnader. De ger inte ut några nya krediter, utan ser helt enkelt till att du inte betalar mer än nödvändigt på dina redan befintliga. Det enda du behöver göra är att ta en bild på din faktura så löser Anyfin resten åt dig. Låter det intressant? Kika in på deras sida och testa med en faktura du har hemma!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons