Grym brunch i London – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Grym brunch i London

Nu är det ju redan en evighet sedan jag och Gabriel var i London – tänk då gick vi omkring och funderade över om det där bebisförsöket hade tagit sig eller inte och nu är jag redan mer än halvvägs igenom graviditeten. Time flies! Hur som har jag velat tipsa om ett av ställena där vi åt brunch typ hur länge som helst. Så det får bli idag.

Första dagen åt vi brunch på The Wolseley som jag blev tipsad om av en av er läsare. Vi beställde in helt underbara amerikanska pannkakor och allt var SÅ himla gott, men dag nummer två var vi lite sugna på något mer hälsosamt. Vi hade redan ställt in oss på att ta oss till Notting Hill just den morgonen så efter lite googlande hittade jag Jusu Brothers på 147-149 Westbourne Grove.

Ett riktigt nice ställe med precis allt som en sådan här typ av restaurang bör ha på menyn. Mycket organisk och mycket RAW-food, fräscha bowls samt smarriga smoothies och juicer. MUMS! Vi beställde in varsin avokadomacka på ett helt fantastiskt valnötsbröd toppat med fetaost, ägg, salt, sesamfrön, chili flakes, citronjuice och olivolja. Helt fantastiskt gott! Kaffet och juicen var också to-die-for.

Det var ju i jultider så självklart var hela stället lite julpimpat. Det rådde en riktigt härlig och avslappnad stämning därinne. Ljus och skandinavisk inredning – vi kände oss verkligen som hemma. Helt klart värt ett besök om ni är sugna på något lite mer hälsosamt while visiting London. De har inte bara frukost och brunch, utan lunch och annat också. Hit går jag gärna tillbaka nästa gång!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.