Livets bästa dag – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Livets bästa dag

Den här lilla loppan kan ha upplevt sitt livs bästa dag idag. Färska blåbär till frukostflingorna och en mamma som lät henne ösa på utan att säga stopp, ny snurrklänning, nya sommarsandaler som dessutom var ROSA och så pippitofsar på det. Alla armband och halsband upp ur smyckeslådan för att sedan ta tåget in till Göteborg. Jag menar, HUR spännande?! Korv med bröd till lunch och så popcorn till efterrätt när det vankades Bamse-bio med pappa, morfar och kusinen/bästa kompisen. Mys i Slottsskogen i solen med hela gänget, titta på nykläckta ankungar och vinka till pingvinerna. Att sedan få avsluta dagen med en sleepover hemma hos mormor och morfar… Ja, lyckligare tjej går nog inte att hitta 🙂 Alltså vilken lördag! Sverige fortsätter leverera sommardag efter sommardag och vi bara tackar och tar emot. När gubbarna gick på bio med de små under den allra varmaste timmen passade jag och mamma på att gå i lite butiker och svalka oss. Det var så mysigt och vi lyckades hitta varsin klänning och lite annat smått och gott. Sedan tog vi vagnen till Villa Belparc där vi slog oss ner i solen och tittade på alla duktiga som sprang Göteborgsvarvet, åt lite pizza och drack något kallt. Helt underbart! Isabella blev som sagt kvar hos mina föräldrar tillsammans med sin kusin. Jag och Gabriel hade egentligen tänkt gå ut och äta, men han kände sig dålig så vi bestämde oss till sist att åka hem. Synd om G såklart, men jag var rätt trött själv efter en hel dag i solen så det gjorde inte så mycket. Jag är övertygad om att han har fått lite solsting då han verkligen är sämst på att dricka vatten, så förhoppningsvis är han helt återställd imorgon. Undrar hur det gick för alla löpare idag förresten?! Så himla märkligt ändå att det ALLTID är högsommarvärme just den dagen som Varvet äger rum, år efter år efter år. Ha en härlig lördagskväll nu allihopa! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. ida

  saknar sverige när det är sådär sommarfint….framförallt när det verkar bättre där än härnere på mallorca, märklig vår iår…

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Åh jag förstår precis vad du menar, been there done that… Hoppas att det ordnar upp sig lite på Mallorca på väderfronten tills vi kommer 🙂 Vad bor ni någonstans?