Kroppen förbereder sig… – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Kroppen förbereder sig…

God morgon bästa ni! Har ni sovit gott? Det har jag, skönt att för en gångs skull slippa små sparkande fötter i ryggen eller en liten kropp som sakta men säkert buffar en ut mot kanten tills man till slut inte har en enda millimeter tillgodo innan man ramlar ur sängen. Haha, fast det är ju rätt mysigt det med… Klockan sju vaknade jag dock klarvaken, trots att klockan inte skulle ringa förrän en och en halv timme senare. Jag gissar att det börjar nu… Den där vakna-tidigt-perioden innan förlossningen. Med Isabella i magen vaknade jag prick klockan fem varje morgon de sista två månaderna och kunde omöjligt somna om. Antar att det är kroppens sätt att förbereda sig på något sätt?Ska jobba ett par timmar nu på förmiddagen och under tiden ska Gabriel hjälpa till här hemma. Vi har städdag med föreningen i huset och mina föräldrar passar Isabella så vi kan vara med. I eftermiddag när vi är klara kommer de hit och då blir det nog grill på terassen. Mums! Njut nu av ännu en solig dag! Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.