Dags för första utvecklingssamtalet! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Dags för första utvecklingssamtalet!

Hej bästa ni! Tänkte bara kika in lite snabbt och önska er en fin vecka. Jag har suttit med plugg och jobb hela förmiddagen – och har fått gjort en hel del. Som vanligt aldrig tillräckligt då jag är en tidsoptimist av rang, men faktiskt det viktigaste på att-göra-listan så det känns bra. Finns det något härligare än att bocka av grej efter grej?! Nu ska jag strax ta cykeln bort till förskolan och gå på utvecklingssamtal för min lilla skrutta. Alltså, mammas stora tjej! Det ska bli jättespännande och jag är nästan lite pirrig. Haha! Sedan kör vi nog en mysig tjejeftermiddag, bara lillan och jag. Jag jobbar i butiken tisdag, onsdag, torsdag, fredag och lördag den här veckan så blir inte så mycket tid tillsammans de närmsta dagarna. MEN SEDAN: VACAY! Kram på er <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.