Babynest till lillasyster – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Babynest till lillasyster

I annonssamarbete med Södermarks Design

Hej på er! Jag har precis kommit hem från jobbet och nu väntar lite fredagsmys med min skrutta innan läggdags. I och med värmen och de ljusa sommarkvällarna har våra nattningsrutiner rubbats en aning och vi låter henne vara uppe lite längre än vanligt. Vilket faktiskt har lett till att hon sovit till strax efter åtta de senaste två morgnarna – helt otroligt skönt. Igår hämtade jag ju förresten ut ett paket med något alldeles ljuvligt. Alltså kolla bara! Ett helt fantastiskt fint babynest till lillasyster från bästa Södermarks Design. HUR gulligt är inte det här då?! Jag är helt kär! Här kommer lilla O sova som en riktig liten prinsessa. När Isabella föddes fick hon ett babynest i välkommen-till-världen-present av mormor och morfar, det använde vi sååå mycket. Dock blev det kvar i Italien när vi flyttade till Brasilien så gissa om jag blev glad över den här samarbetsförfrågan. Lillan har en ursöt sovorm från Södermarks Design från tidigare och Beatrice som syr upp allting är så otroligt duktig. Nestet blev EXAKT som jag hade önskat, om inte ännu ljuvligare till och med. Babynestet har en skummadrass för bebisens säkerhet, komfort och för att det ska bli stabilt och tryggt. Det går även att öppna upp vid fotänden för längre användningstid i takt med att den lilla skrutten växer.

Titta vilka ljuvliga detaljer! Spetsen, sidenbandet och för att inte tala om det helt underbara tyget. Jag är så himla nöjd!Förutom babynestet till lillasyster fanns det även en present till den blivande storasystern i paketet – ett matchande docknest. Sååå gulligt! Isabella blev eld och lågor när hon fick se det och jag förstår verkligen varför. Förutom nest till såväl bebisar som dockor kan man som sagt även beställa sovormar hos Södermarks Design, men även gulliga lära-gå-hjälmar för små äventyrslystna vildar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.