Köpa bil & packa in för resan – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Köpa bil & packa in för resan

God morgon, god morgon! Gabriel har nyss åkt iväg för att lämna lillan på förskolan och jag har precis startat två tvättmaskiner. Har börjat med packningen inför Barcelona lite smått och det vore så skönt att vara klar i god tid för en gångs skull. Jag tänker att jag packar ner allt som ska med redan nu och så får vi använda andra kläder fram tills resan istället. Speciellt Isabella har ju hur mycket som helst, vilken tur att lillasyster är påväg och kan ärva. Haha!Vi har fått hem massor med ljuvliga UV-plagg och det ska bli sååå kul att få använda dem på playan. Har ni sett vilka fina mönster?!

Annars har jag en hel del plugg att få undanstökat nu på förmiddagen innan jag kör eftermiddag + kväll i butiken. Får se om jag hinner få in en liten paus så vi kan sticka iväg till vår lokala bilhandlare och eventuellt kika på en bil. Vi har inte hunnit köpa någon ännu och egentligen klarar vi oss himla bra utan med tanke på hur centralt vi bor. Men nu när sommaren drar igång blir det lite mer resande än normalt då vi ska upp och ner till sommarstugan X antal gånger, till Värmland på bröllop, ner till Skåne och hälsa på vänner – och så härligt att bara kunna åka ut till havet och bada precis när helst de faller oss in. Vi har varit lite väl beroende av min pappas hjälp också så det ska bli skönt att slippa störa honom varje gång vi behöver skjuts någonstans eller fixa något som kräver bil. Dessutom kan jag tycka att det känns rätt tryggt att ha en egen med små barn om något skulle hända, speciellt nu när vi har en bebis på väg. Varken jag eller Gabriel är särskilt bilintresserade, men har haft Audi, Nissan Qashqai och Chevrolet nu det senaste. Det allra viktigaste för oss är att det är en säker bil som inte krånglar med gott om plats för två bilbarnstolar, syskonvagn och minst två resväskor där bak. Gärna inte allt för gammal och vi vill helst inte lägga mer än 100 000 då vi troligtvis kommer sälja den inom max ett år. Vad har ni för familjebilar? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Hej fina du! Vi har en passat och en Audi A4!
    Super nöjd med båda! Barnen får plats utan problem och all packning med barnvagn osv får också plats i bagaget utan problem. så kolla på någon av dom 😃