Bröllop, Mors Dag & tidig morgon – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Bröllop, Mors Dag & tidig morgon

God morgon bästa ni! Igår jobbade jag verkligen hela dagen och väl hemma bytte jag snabbt bara kläder för att sedan åka direkt hem till våra kompisar Annie och Christian för grill och fotboll. Supermysig kväll, men oj så trött jag var när vi kom hem strax innan midnatt. Gissa vem som vaknade prick klockan sex och var pigg som en mört då? Så märkligt va! Borde ju sova som en stock till typ minst tio efter de här två hektiska jobbveckorna, men icke… Så jag har redan varit uppe ett bra tag och bland annat filat på Barcelona-packningen. Är nästan klar nu så det känns bra. Ska väl snart krypa tillbaka ner i sängen igen, tror kanske att det vankas lite Mors Dags-firande för min del och det vill jag ju såklart inte spoila. I brist på andra bilder då jag som sagt mest jobbat-jobbat-jobbat de senaste dagarna bjuder jag på två från vår vigsel. Tänk att vi snart varit gifta i två månader. Haha! Efter sommaren ska jag skicka in papper för att byta efternamn. Nu längtar jag väldigt mycket efter det “riktiga” bröllopet, men först får lillasyster komma till rätta ordentligt och växa till sig lite. I sommar ser jag fram emot min fina kusins bröllop i Värmland. Det ska bli helt fantastiskt roligt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.