Ni är bäst! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Ni är bäst!

Hej finaste ni! Hoppas att ni hade en fin söndag igår allihopa och att alla mammor blev visade lite extra uppskattning. Jag blev “väckt” med “ja må hon leva” (haha), frukost på sängen, ballonger, teckning och paket. Isabella hade valt ut en alldeles egen present till mig i leksaksbutiken dagen innan. Precis vad jag önskade mig 😉 Sedan promenerade vi in till torget och köpte blommor till mormor på vägen som Isabella stolt gick omkring och bar på i nästan en timma. Av en slump sprang vi in i en helt fantastisk hoppborg där hon fick göra av med lite energi. Under tiden passade jag på att returnera och hämta ut lite paket på Posten och sedan gick vi till Röda Stugan för lite Mors Dags-fika. En ny upptäckt här i Kungsbacka, men sååå himla mysigt. Här kommer vi nog hänga mycket i sommar.Det var superfint väder när vi gick hemifrån, men sedan blev det plötsligt alldeles mörkt på himmelen och det kom till och med ett par skurar. Verkligen inget man är van vid längre efter de här otroliga veckorna. Haha! Men det gjorde inte så mycket för vi skulle ändå in till Göteborg och överraska min fina lilla mamma som pappa lyckats lura med sig hem från landet en dag för tidigt. “ÖVERRASKNING!” ropade Isabella och Stina när mormor/farmor öppnade ytterdörren – gissa om hon blev förvånad. Sedan väntade ännu mer fika och såklart – ballonger och presenter. En himla rolig dag!Alltså det här med att själv bli firad på Mors Dag… vad häftigt det är ändå! Att bli mamma är det absolut bästa och största som någonsin har hänt mig. Känslan av att få upptäcka världen genom min lilla dotters ögon går inte att sätta ord på. Att snart ha ännu en liten person att få uppleva samma otroliga resa ihop med känns helt och hållet MAGISKT. Stor kram till alla fantastiska mammor därute. Ni är bäst!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.