Tjejdag – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Tjejdag

God morgon fina ni! Hoppas att ni har sovit gott. Här är vi supertaggade hela familjen för idag åker vi till… BARCELONA! Isabella tycker att det ska bli jättespännande att flyga flygplan och jag längtar som en tok efter att få komma fram. Vi lämnar både bilbarnstol och resevagn hemma till sist – Bugaboon checkar vi in som vanligt och sedan hoppas vi på att lillan har mycket spring i benen och orkar ta sig runt själv större delen av tiden inne på flygplatsen. Brukar vara så numera, men på Landvetter har de i värsta fall paraplysulkys som man kan låna. Jag blev tipsad om ett taxibolag i Barcelona som ska ha bakåtvända bilbarnstolar så de har jag förbokat upphämtning av, hoppas det blir rätt nu bara… Nu ska jag packa ner necessär, dator + laddare och sedan är vi nog klara för avfärd. Härligt!

Igår var jag förresten hos barnmorskan på kontroll och allt såg så bra ut. Jag hade tid redan kvart över åtta på morgonen så jag och Isabella sov över hos mamma och pappa efter Mors Dags-firandet i söndags. Min barnmorskemottagning ligger ju inne i Göteborg och jag har inte brytt mig om att ändra sedan vi flyttade till Kungsbacka då jag trivs så bra. Isabella var så gullig och höll min hand när jag blev stucken i fingret, och när barnmorskan fixade i ordning för att ta blodtrycket tassade hon fram igen och stack in sin lilla hand i min. Gosan! Jag som har trott att min enorma trötthet på sistone kanske kan ha berott på järnbrist hade tydligen helt fel – för mina järnvärden låg på 130 som till och med var bättre än sist så barnmorskan tyckte inte att jag skulle bry mig om att börja med några tabletter överhuvudtaget i dagsläget. Sedan mätte hon magen och sa att jag låg mitt på Svensson-kurvan. Haha! Och lilla O’s hjärta tickade på precis som det skulle 🙂 Efter barnmorskebesöket promenerade vi bort till Brogyllen och lyxade till det med en riktigt härlig måndagsfrukost. Isabella hade ätit lite frulle framför Barnkanalen hos mormor och morfar innan vi åkte hemifrån, men jag hade inte hunnit få något i magen alls så jag var superhungrig. Där satt vi en lång stund och hade det SÅ mysigt. Väl hemma i Kungsbacka igen var himlen alldeles grå så vi skyndade oss att hoppa studsmatta en stund innan regnet skulle komma. Sedan kom Gabriel hem från ett möte och jag hann vila en stund innan det vankades jobb i butiken. Så mysigt med en riktig tjejdag, eller ja en förmiddag i alla fall. Isabella var på så gott humör och det blev inga intriger alls på hela morgonen. Annars är det oerhört mycket känslor och testande av gränser just nu från vår lilla fröken – 2,5 är en helt fantastiskt rolig ålder, men ack så jobbig. Haha!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.