Hola Barcelona! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Hola Barcelona!

Hej fina ni! Sitter just nu hos bästa Cissi och blir fin i håret. Alltså vilken ren lyx det är att ha en kompis som är frisör – jag bara sätter mig ner och låter henne göra precis vad hon vill. Och det blir alltid SÅ bra! Hon är grym! Nu är vi som ni säkert förstår på plats i Barcelona och allt gick tiptop på resan hit. Vi bor hemma hos våra kompisar Cissi och Danne första dagarna, och igårkväll beställde vi hem sushi. MUMS! Som jag har längtat efter riktigt bra sushi – här i Barcelona finns den godaste jag någonsin testat. Imorse promenerade vi bort längs strandpromenaden till vårt gamla stammishak för frukost. Så himla mysigt och vilka flashbacks. Jag känner mig alldeles lugn i själen och det är verkligen precis som att komma hem.Jag har inte kunnat dricka kaffe under hela graviditeten den här gången, men imorse var jag bara tvungen att prova. På Garden Caffé serverar de nämligen världens absolut godaste cappuccino och vet ni vad – den gick ner utan att det vände sig i magen på mig. SÅ lycklig över min första kopp kaffe på typ fem månader. Haha!

Sedan behövde Gabriel åka iväg på lite ärenden så jag och Isabella har spenderat dagen på olika lekplatser och i Ciutadellaparken. Supermysigt! Det känns verkligen HELT fantastiskt att vara tillbaka! Jag är så himla glad! Isabella också! Och Gabriel! Haha! Ni hör att vi är en riktig Barcelona-familj va?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Härligt med barcelona 💕 jag önskar jag kunde vara lika avslappnad med att ha min lilla i solen, jag är mer eller mindre rädd för solen å hennes vägnar 😅 var du också “mer” försiktig första året? Fast när man bor i ett soligt land blir det väl skillnad 👌

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Ja det är verkligen helt fantastiskt att vara här! 🙂 Och JA, vi var också jätteförsiktiga med solen första året och jag var supernojig precis som du. I takt med att det har blivit svårare att alltid hålla henne i skuggan desto mer har vi varit tvungna att släppa på det lite. Vi är fortfarande alltid noga med att smörja in henne, på stranden är det UV-kläder som gäller under dagens varmaste dagarna och gärna keps eller hatt då hon inte vägrar. Haha! Jag tycker att det är väldigt skönt att lillan har fått mycket av Gabriels pigment dock – men man ska alltid ha respekt för solen tycker jag. Better to be safe then sorry 💛

 2. Ellen

  Åh snälla tipsa var ni beställer sushi ifrån, inte hittat nåt toppenställe för delivery än och provat en del.. ha det så underbart och vem vet vi kanske springer på varandra i lekparken haha

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Självklart!! Igår (och idag haha) blev det Temaki-Ya, deras hot rolls med salmon är to-die-for. Sushifresh och Sushishop tycker jag också är rätt bra. Men bäst är nog ändå att gå till Ikibana och käka på plats 🙂 Åh kul, hur gamla är dina små?

   1. Ellen

    Aha, tack ska prova Temaki-Ya! Dom andra två har vi testat och var helt ok, men ja Ikibana är grymt.
    Har en tjej dom är snart 3 år 😀