Betala inte mer än nödvändigt! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Betala inte mer än nödvändigt!

I annonssamarbete med Anyfin

För ett par veckor sedan skrev jag ett inlägg om all oro som en stundande föräldraledighet kan innebära och tipsade samtidigt om tjänsten Anyfin. Att endast få ut 80 procent av sin vanliga lön eller kanske till och med ännu mindre kan göra stora skillnader i hushållsekonomin, inte minst med tanke på alla saker som man kanske behöver införskaffa inför bebisens ankomst. Har man dessutom onödigt dyra delbetalnings- och kreditkortsfakturor från tidigare kan det såklart svida ännu mer i plånboken. Anyfin hjälper dig att sänka dessa kostnader – inte genom att ge ut några nya krediter, utan genom att pressa dina räntor och på så sätt se till att du inte betalar mer än nödvändigt. Det enda som du själv behöver göra är att ta en bild på din faktura så löser de resten åt dig. I november skrev Svenska Dagbladet om företaget som då hade lyckats sänka kundernas genomsnittliga lånekostnad med 74 procent. Ganska imponerande måste jag säga!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons