Bästa midsommaren – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Bästa midsommaren

Hej bästa ni! Jag tog lite ledigt härinne över midsommarhelgen och oj, vilken helg vi har haft. Helt fantastiskt! I torsdags efter lunch åkte vi upp till mina föräldrars sommarstuga i Bohuslän och under kvällen fylldes huset på med några av mina allra närmsta vänner med pojkvänner. Elva pers plus lillan blev vi till slut som tillsammans har firat världens mysigaste midsommar. Jag är SÅ glad att vi fick ihop den här helgen för allt har verkligen varit helt perfekt från början till slut. Ledsamt med förlusten mot Tyskland igår såklart, men annars finns det verkligen inget att klaga på. Underbart sällskap, massor med god mat, roliga lekar, dans på dansbanan, inte en droppe regn… På midsommarafton kunde vi sitta ute och käka såväl lunch som middag och idag fick vi till och med en härlig stund på stranden. Nej, helt fantastiskt… Isabella har haft the time of her life med massa stora kompisar som vill busa hela tiden och 110% uppmärksamhet från allt och alla. Min lilla skrutta! Den här helgen kommer jag leva på länge. Hoppas att ni allihopa också har haft en härlig midsommar! Bjuder på en liten bildbomb från helgen, men det kommer mera så håll tillgodo… Stor kram så länge <3På midsommardagen började vi uppladdningen inför Sverigematchen med lite fotboll – tjejerna mot killarna.Kom igen tjejer!Sedan blev det ballongjuck…Och så lunch med hela gänget nere på en av öns restauranger med livemusik till lillans stora glädje. Hon dansade sig igenom hela besöket. Bästa gänget!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.