Semestermode – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Semestermode

Vi stannar lite till på landet. Imorse vaknade vi till helt fantastiskt sommarväder och kunde bara inte åka hem. Jag är ändå ledig måndag-tisdag och Gabriel som jobbar på distans kan ju sitta lite var som helst i världen. Efter en mysig morgon ute i trädgården promenerade jag och lillan ner till stranden. Byggde sandslott, badade, fikade och bara njöt. Sedan kom Gabriel och hängde med oss en liten stund. Efter en skön siesta hemma slängde jag ihop lite lätt sommarmiddag med rester från helgen innan vi tog en kvällspromenad runt ön. Alltså detta semestermode, love it!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eva

  Hej
  Malmön är jätte fin ,den är bäst nu innan det blir så mycket folk. .Var du på kattsand badplats?
  Hälsning från en som nästan bor där.

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Jaaa, Malmön är mitt paradis på jorden. Har spenderat varje sommar där hela livet och får aldrig nog 🙂 I helgen blev det bad på Kattesand/Pärlane, Skrivarudden och i Stallenrännan. Helt underbart!!!