Nerverna utanpå kroppen – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Nerverna utanpå kroppen

Oj oj vilken spännande eftermiddag och kväll som väntar… Först Sverige-Mexiko och sedan Brasilien-Serbien. Nerverna är nog lite utanpå kroppen hos oss alla i familjen idag. Jag är egentligen inte jätteintresserad av fotboll, men det är något alldeles speciellt med stora mästerskap som dessa. Då kan man omöjligt låta bli att slitas med och jag höll ärligt talat på att dö av nervositet under lördagens match. Vi åkte ner från sommarstugan igår eftermiddag och svängde förbi mina föräldrar i Göteborg på vägen hem. Isabella har pratat om mormor och morfar varje dag det senaste så hon längtade nog väldigt. Vi hängde där några timmar och kollade Argentina-Nigeria. Alltså vilket väder vi har förresten, den här sommaren är ju helt galen… Det blev en stund på stranden uppe på Malmön innan vi åkte hem. Så härligt! Nu jobbar jag resten av veckan, men nästa vankas det lite semester igen. Då ska vi upp till Värmland på bröllop. Bara massa kul hela tiden ju!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.