Extra kul idag! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Extra kul idag!

Woho! Vilka resultat det blev igår! Extra kul att vara en svenskbrasiliansk familj just nu kan jag säga. Idag jobbar jag till klockan tre så kikar bara in snabbt för att säga hej. Då ska jag hem för att baka avslutningsfika till Isabellas fröknar. Blir nog muffins, med blåbär i enligt önskemål av lillan. Hennes sista dag på förskolan imorgon, sedan väntar ett långt sommarlov innan det blir dags för nya äventyr. Tackade ja till platsen hos dagmamman till hösten och det blir nog himla bra faktiskt. Sedan ska jag slänga in en tvätt eller två i eftermiddag också, men är även sugen på att åka iväg och kvällsbada. Är helt galet varmt idag och jag smälter nästan bort i butiken… Fick förresten precis massa fina bilder från midsommar så jag bjuder på en av de alla nedan, men det kommer mera. Så roligt med en på oss alla tre – jag brukar allt för ofta hamna bakom kameran som ni säkert märkt vid det här laget 🙂 Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carolina

    Mina tjejer är 3 & 5 år gamla och jag har kanske 30 bilder på oss tillsammans, av alla 10 000 bilder som tagits sedan de föddes… systrar är bäst, så grattis till en till tjej!

Annons