Fira det allra första sommarlovet – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Fira det allra första sommarlovet

Sista dagen på föris och det allra första sommarlovet någonsin firades in med en mysig picknick i kvällssolen tillsammans med bästa kompisen och kusinen. En sleepover på det och lillan var mer än nöjd. Nu ligger jag på soffan hemma hos min storebrorsa och är så trött att ögonen går i kors. Måste sova! Alldeles strax…I morse var jag på kontroll hos barnmorskan och allt såg ut precis som det skulle. Lite väl lågt blodtryck bara så inte särskilt konstigt att jag känt mig rätt snurrig till och från det senaste. Jag har alltid haft lågt, men nu vad det tydligen ännu lägre än vanligt så jag fick ordinationer om att dricka en liter extra vatten per dag. Jisses! Känns som väldigt mycket, but I’ll do my best. Lillan i magen var i alla fall pigg och glad och låg för tillfället med huvudet nedåt. Hon får gärna stanna så, även om det lär dröja ett par veckor till innan hon fixerar sig. På tisdag har jag äntligen en läkartid inbokad så då får vi se vad som sägs om min foglossning, mina åderbråck och sammandragningar. Barnmorskan rådde mig i alla fall att vila och avlasta kroppen så mycket som möjligt, lite svårt med ett butiksjobb bara…

Nej, nu måste jag verkligen blunda. Vi hörs imorgon igen! Kram <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.