Vem behöver en utlandsresa?! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Vem behöver en utlandsresa?!

Pangvädret bara fortsätter och vem behöver en utlandsresa när Sverige bjuder på en sån här helt fantastisk sommar?! Och ännu har den knappt börjat (trots att det nästan känns som om den borde vara över efter alla helt otroligt fina dagar)… Jag måste erkänna att jag var lite smått bekymrad över att “tvingas” gå hemma hela sommaren i och med försäkringsbolagets flygförbud efter en viss graviditetsvecka, men det hade jag verkligen inte behövt oroa mig över. Der finns utan tvekan ingenting som slår den svenska sommaren när den är som bäst och jag är SÅ glad över att Gabriel får uppleva det här. Han förstår nog dock ändå inte riktigt hur unikt det här faktiskt är för oss svenskar så jag gör mitt bästa för att påminna honom typ varje dag. Jag känner mig lika svensk varje gång. Haha!

I torsdags efter jobbet åkte vi ut till Åsa havsbad och njöt av en härlig kväll på stranden. Åt glass, körsbär, plaskade i vattnet och hoppade i sanddyner. Det var tydligen lika kul nu som för 20 år sedan, i alla fall om man ska lita på Isabellas glädjetjut. Älskade unge! Att få återuppleva alla ljuvliga sommarminnen från barndomen via sitt eget barn är verkligen något alldeles, alldeles speciellt.Jag lämnade kvar lillan hos mormor och morfar inne i stan tillsammans med kusinen i förmiddags. De ska sova över båda två så vi trötta föräldrar får oss lite egentid. Tjejerna var vakna ända till klockan elva igårkväll och ändå bestämde sig Isabella för att göra dag redan klockan fem i morse. På hennes livs allra första sommarlovsdag. Så efter att ha stått i butiken hela eftermiddagen kan ni nog räkna ut att min energinivå inte är på topp… Nu har jag tagit en lång dusch, slängt i mig lite middag och precis kraschat på soffan i väntan på andra halvlek mellan Uruguay-Portugal. Självklart håller jag på Uruguay då det är ett land som ligger mig extra varmt om hjärtat. Gabriel är uppvuxen bara några få timmar från gränsen och min första utlandsresa gick faktiskt dit när jag var sju-åtta månader gammal. Därefter har jag åkt tillbaka ett antal gånger och vi har flera nära familjevänner därifrån. Nu dyker jag ner i godispåsen och kommer inte röra mig mer på hela kvällen. Kram så länge!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Åh Uruguay låter spännande. Har precis varit i Rio, och fallit för Sydamerika. Har du några tips i Uruguay, som är lagom för 2 veckors resa? Eller i kombination med Argentina?

Annons