Den här syskonvagnen fick det bli! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Den här syskonvagnen fick det bli!

I annonssamarbete med Baby Plus

Jag har fått lite frågor om hur vi ska göra med vagn nu när lillasyster kommer så det tänkte jag ta och skriva ett inlägg om ikväll. Jag bestämde mig ganska fort efter att vi plussat för en syskonvagn, även om Isabella föredrar att gå själv allt mer känns det ändå himla smidigt att ha valmöjligheten att bara kunna stoppa ner båda barnen i vagnen och rulla iväg. Ibland blir det ju bråttom och ibland kanske man bara inte är så sugen på att köra bebis samtidigt som man jagar en vild 2,5åring på rymmen i en stor folkmassa. Dessutom sover Isabella fortfarande på dagen och gärna i vagnen om vi är iväg, så ja – syskonvagn kändes givet. Den stora återkommande frågan under hela våren har dock varit: Vilken ska vi välja? Eller… egentligen bestämde jag mig väl mer eller mindre ganska fort, men för mig har själva vagnvalet ändå varit ett beslut som jag vägt fram och tillbaka X antal gånger innan jag till slut slog slag i saken. Lite som att köpa bil. Haha!

Vi har varit så OTROLIGT nöjda med vår Buffalo från Bugaboo att vi gärna ville hitta något så likvärdigt som möjligt. Och då föll ju valet såklart ganska naturligt på en Donkey2 Duo. Att man kan använda vagnen såväl som dubbel- så som enkelvagn tycker jag är en himla fiffig funktion och verkligen guld värt. Har man bara ett barn med sig kan skjuta ihop vagnen så den inte blir mycket bredare än en vanlig enkelvagn, men samtidigt utnyttja den smarta sidokorgen istället. För mig har det framför allt varit super nu i slutet av graviditeten – fy sjutton för att behöva böja sig ner och gräva under vagnen med den stora magen i vägen.

Vi beställde vår första Bugaboo med tillbehör när Isabella låg i magen från holländska Baby Plus och sparade på så sätt flera tusenlappar jämfört med om vi hade köpt den i butik här i Sverige. Dessutom har allting alltid funkat väldigt enkelt och smidigt, vi har blivit mycket proffsigt bemötta om något problem uppstått med beställda produkter och vi har fått leverans ända hem till dörren. Det förmånliga priset och den grymma servicen gjorde att vi inte tvekade en sekund på att beställa även vagn nummer två från Baby Plus.Man kan enkelt och snabbt lägga sin order hos Baby Plus själv via deras snygga webshop, men de erbjuder även grym service och rådgivning via såväl mail som telefon. Vid valet av en Bugaboo Mix & Match behöver man dock kontakta kundtjänst då det är en beställningsvara och via ett vanligt mail anger man exakt hur man vill att ens alldeles egna variant av vagnen ska se ut. Är det en Donkey2 man är intresserad väljer man först mellan Mono (enkelvagn), Duo (syskonvagn) eller Twin (tvillingvagn). Därefter får man välja färg på cassis och textil på de olika delarna: sittdel, liggdel, sidokorg plus dess överdrag samt suffletter. Svårare än så är det inte! Vi valde svart genomgående till hela vagnen förutom suffletterna som vi tog i grått – det kändes som ett säkert val som man inte kommer tröttna på i första taget, men det som är så roligt med Bugaboo är ju att alla delar faktiskt är utbytbara. Så det är inte hela världen om man skulle bli sugen på någon ny färg längre fram, snarare tvärtom. Alltid kul med en uppdatering!

Bugaboo erbjuder ju dessutom hur mycket olika tillbehör som helst – så vill man har några ytterligare accessoarer är det bara att skriva med det som en rad extra i sitt beställningsmejl. Vi har till exempel ett parasoll, en drickhållare och en speciell resväska från tidigare som vi är supernöjda med. Den här gången fick det även bli lite smått och gott, bland annat en ståbräda med en smart avtagbar sits till storasyster.Som jag nämnde tidigare fick vi leverans direkt hem till dörren och det är ju bara så himla smidigt – speciellt när det rör sig om ganska stora paket. Att sätta ihop själva vagnen gick, som alltid med Bugaboos produkter, snabbt och enkelt. Jag behövde inte ens kika instruktionsboken (det ville dock Isabella hemskt gärna göra), vilket jag väl måste säga är ett ganska gott tecken. Vi har redan smygtestat vagnen i några veckor och är SÅ himla nöjda – en utförligare recension utlovas längre fram. Nu ser vi verkligen fram emot en fortsatt spännande sommar, och inte minst höst, tillsammans.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.