Nina Malmström

Magiskt kvällsdopp

God morgon bästa ni! Alltså kvällsdopp med mitt lilla hjärta, kan det bli mer magiskt?! Jag var ett riktigt vattendjur som liten, men har blivit en ordentlig badkruka på senare år. Vet inte varför, men jag är bara SÅ feg och tycker inte alls om att bli kall efteråt. Den här sommaren har jag dock badat massor – mycket för Isabellas skull. Hon har varit ganska rädd för vatten ända sedan hon var liten och egentligen aldrig riktigt tyckt att ett dopp vore en bra idé. Plaska med fötterna och springa eller hoppa i vattenbrynet absolut, men bada-bada har inte varit särskilt poppis. Sedan är hon nog lite frusen av sig också, precis som sin mamma – för den uppblåsbara bebispoolen i rätt temperatur har hon ju aldrig ratat. När vi bodde i Brasilien fick vi i princip lura med henne ner i stora poolen för att svalka av sig lite – på stranden gick det oftast på tok för höga vågor. Men så hände något den här sommaren och nu ber hon faktiskt om att få hoppa i på eget initiativ. Det är så himla kul! Hon tycker nog dock fortfarande att det är lite otäckt för vi får absolut inte släppa henne, men vilken skillnad jämfört med tidigare år. Jätteroligt! Det var verkligen en så himla fin kväll igår och jag är glad att vi tog oss ner. Man är så trött efter all sol och värme att man helst bara däckar i soffan efter middagen, men det är sådana här stunder man kommer minnas och leva på i vinter. Men det känns ju sååå avlägset just nu?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.