Rutiner huller om buller + blixtrar och dunder! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Rutiner huller om buller + blixtrar och dunder!

Den här dagen har verkligen bara susat iväg. Vi har helt klart hamnat i ett riktigt semester mode – rutinerna är alldeles huller om buller, det blir många sena kvällar för lillan, men så länge hon sover bra om nätterna och vaknar lite senare än vanligt är jag nöjd. Flera morgnar har vi kunnat ligga kvar tills klockan nio och det är ju bara sååå himla skönt – oftast har hon visserligen redan varit vaken ett tag då, men hon är supergosig den där första stunden på dagen och vill gärna vara nära, kramas och mysa. Love it! Så jag klagar inte. Efter en lugn start på helgen satte jag igång att grundmåla ett av de gamla skåpen jag lyckats få tag på helt gratis nu i sommar. Det blir verkligen jättefint och jag är SÅ nöjd. Nu ska vi bara få hem bägge två till Kungsbacka så kör jag ett par lager med den riktiga färgen där för att inget ska bli avskavt på vägen. Jag har hela tiden tänkt måla de båda grå, men blev nästan lite sugen på att behålla ett av dem i vitt. Jag vet inte – vad tror ni? Handtagen ska också skruvas på, har inte bestämt ännu om jag ska spraya de gamla eller köpa nya. I svart eller guld får det nog bli i alla fall. Sedan ska jag även fixa lite invändigt i båda skåpen innan jag är helt klar. Borde väl hinna färdigt innan bebisen kommer eller?Gabriel lagade risotto till lunch och sedan tog jag och Isabella en lång siesta efter massa lek med mormor. Vi läser i stort sett alltid en saga innan vilan, men nu testade jag Emil i Lönneberga som ljudbok. Gud vad mysigt – en ny favorit ju. Vi lyssnade massor på kasettband som små, men jag har faktiskt aldrig tidigare kommit på tanken att prova med lillan. Min mamma babblar visserligen alltid om att det är så bra att ibland bara låta barnen lyssna och själva få skapa sig sina bilder i huvudet. Kanske har hon rätt…Isabella och mormor plockade äpplen i trädgården som de sedan använde till att baka äppelpaj – typ den femtonde denna sommaren. Men SÅ gott ju!

Vi vaknade till ösregn, blixtrar och dunder. Äntligen! Det behövdes verkligen för jisses så torrt det är överallt. Alltså ser ni vår gräsmatta på bilderna ovan?! Alldeles sönderbränd… Verkar dock som om regnet var ytterst tillfälligt för nu visar min väderapp strålande solsken tio dagar framöver igen. Helt galet! Imorgon åker vi i alla fall hem till Kungsbacka en sväng då jag ska till barnmorskan på måndag, och sedan flyger ju G till Brasilien. Får se om jag och lillan kommer tillbaks upp hit om ett par dagar, det känns rätt lockande i den här värmen. Natti natti!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.