Nina Malmström

Vilket pucko!

Morning morning! Igår måste ha varit årets varmaste dag… jisses! Tror ni inte jag fick för mig att montera om bilbarnstolen i hettan?! Höggravid! Med en stor jäkla kanonkula i vägen. Vilket pucko! Men Gabriel åker till Brasilien på onsdag och blir borta två veckor – jag vill gärna inte köra själv med Isabella ensam i baksätet då hon lätt blir åksjuk så det behövdes ju göras… Jag älskar vår bilbarnstol just för att den är så himla enkel och snabb att montera, men i framsätet var något nytt för mig så det tog en stund innan jag fick till det. När allt var klart uppstod dock ett stort problem – jag kunde omöjligt se sidobackspegeln på höger sida. Så efter X antal ommonteringar och en hel del svordomar tvingades jag inse att det nog är helt omöjligt att lyckas i vår bil tyvärr, men så såg jag i en grupp på Facebook att andra hade löst det med en extra spegel från Biltema. Så en sådan får det bli! Efter dagens svettiga träningspass kunde jag äntligen möta upp de andra som hängde nere på stranden sedan länge… Så skönt att slänga sig i vattnet va!Hemma igen tog jag och Isabella en lång siesta i hängmattan. Alltså gud vad mysigt! När hon vaknade låg vi kvar och gosade i säkert nästan en timma innan vi till slut gick upp. Vet inte om det berodde på själva myset i sig eller att hon tog tillfället i akt att snutta lite extra på nappen (vi har den enbart vid sovdags numera), men jag klagade inte. Snacka om kvalitetstid med min (snart) stora tjej! G gick ner och köpte pizza till oss vuxna och jag stekte pannkisar till lillan under tiden som hon läste högt för mig ur Emil-boken. Gosan! Hon kan verkligen vartenda ord utantill och kan nog lura nästan vem som helst att hon läser på riktigt. Jag var likadan som liten, lärde mig alla sagoböcker som ett rinnande vatten från början till slut och så vips en dag kunde jag bara läsa helt själv. Haha!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.