Orolig för bebisen… – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Orolig för bebisen…

Morning morning! Vi åkte hem till Kungsbacka igår eftersom jag har tid hos barnmorskan för extra mätning av magen idag. Nu håller vi tummarna för att kulan har växt lite mer än sist, men jag undrar jag. Det vore ändå skönt att få komma på ett extra ultraljud så här nu på slutet och se att allt ser ut som det ska. Så vi får se vad de säger… Jag är så betydligt mycket mer orolig med andra barnet konstigt nog. Flera av er höll dock med mig när jag skrev om detta sist och hade känt likadant med både tvåan och trean. Många tänkte tanken att man redan haft turen att få ett friskt och välmående barn, ska man verkligen få lov att ha en sådan otrolig tur igen? Jag kan helt klart relatera till det, tyvärr – för egentligen vill man såklart bara njuta och sluta noja.Jag städade ur bilen innan vi skulle åka ner till stan och Isabella passade på att vattna mormors blommor med alla gamla vattenflaskor som låg kvar därinne. Vi sparar på varenda liten droppe, så torrt så torrt. Tack och lov kom det ju några skurar i förrgår. Det behövdes verkligen!Hejdå lilla stugan!

Jag har känt mig lite stressad de senaste dagarna då jag lämnade lägenhet något kaosartad sist. Finns det någon härligare känsla än att komma hem från semestern till ett välstädat och organiserat hem? Det gjorde vi alltså inte den här gången, så nu ska jag se till att fixa i ordning lite här hemma innan vi åker upp till landet igen. Igårkväll tog jag genast tag i all smutstvätt som vi hade med ner och passade även på att tvätta alla yttepyttesmå bebisplagg i storlek 50 och 56. Så skönt att ha det gjort! Nu återstår detta:

  • Storstäda! Plocka, organisera, dammsuga, dammtorka, skura. Fönstren behövs också tvättas, men det kommer jag överlåta på någon annan…
  • Packa BB-väskan. Känns som om det börjar bli dags…
  • Åka till återvinningen!
  • Hämta några paket som kommit (några fick jag ut igår) och returnera ett annat.
  • Sälja kläder! Jag har flera kassar fyllda med massa kläder som ska fotas och läggas upp på min bloppis och diverse köp-och-sälj-grupper.
  • Fixa i ordning i Isabellas rum. Håller på att göra om lite härinne…
  • Köpa färg och måla första gamla skåpet som vi fick med oss ner igår.

Ja, vi får väl se hur mycket som hinns med den här gången. Jag är en tidsoptimist av rang som vanligt, men några punkter vore skönt att pricka av. Ha en fin måndag nu allihopa! Stora kramar så länge <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.