Nina Malmström

Bästa barnstranden i Göteborgstrakten

Det blev en dag på stranden. Hade egentligen tänkt passa på att pyssla lite här hemma nu när vi ändå är i stan, men termometern visade på över 32 grader i skuggan så då orkar man ju ändå ingenting. Vi tog bilen till Rågelund som ligger mellan Åsa och Frillesås, mina barndomssomrars strand. Vilka minnen och vilken nostalgi! Är ni i Göteborgstrakten och på jakt efter en icke-överbefolkad OCH världens barnvänligaste playa så är det hit ni ska åka. Ingen lekplats dock – men på lagom avstånd från stan, hur mycket plats som helst för kidsen att röja runt på och väldigt långgrunt. Även toppen för badkrukor då det alltid lyckas bli himla uppvärmt i vattnet – jag har inte sett lillan bada så här mycket sedan vi var på Mallis i början av sommaren. Hon förvandlades till en liten fisk i vågorna. Numera ligger det även ett kitesurf-ställe nere vid stranden med såväl uthyrning och kurser som servering (och studsmatta!). Vet inte om ägarna var från Spanien, men vi pratade både spanska och lite portugisiska med paret som jobbade där när vi köpte glass idag. Kul! Här kommer en bildbomb från dagen 🙂 Tack och lov fläktade det riktigt skönt emellanåt och vi blev till och med lite bortskämda med några små moln. Verkligen bästa sanden att gräva och bygga sandslott i. Isabella har inte alltid jättebra tålamod och kan ibland bli väldigt ledsen när hon ”misslyckas” – idag hon var SÅÅÅ stolt över sina fina fjärilar som faktiskt blev nästintill perfekta. Min lilla älskling!Magen var med såklart!Den här badrocken köpte jag på Polarn & Pyret-outleten på Hede i våras och kan ärligt talat vara årets bästa köp. Isabella har använt den så himla mycket och jag ångrar nästan att jag inte köpte en i större storlek till växa-garderoben. Insidan har ett gulligt hjärtmönster som syns innan viker upp ärmarna. Time to go back home. Isabella slocknade i bilen efter typ två sekunder och sover ännu. Trodde hon skulle vakna när vi bar in henne från bilen, men icke. Helt slut! Det blir garanterat en sen kväll. Haha! Som sagt, riktigt semester mode med alla rutiner huller om buller.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Karlsson

    Vilka härliga bilder – sååå mysigt . De ser toppenfint ut på stranden 😊. Roligt när Isabella har de så mysigt med sand och vågor. De bösta med sommaren är just de där med att släppa på en del rutiner/ tider och låta dagarna bli lite hur som ( när man känner att de blir rätt ).