Sista sommardagen? – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Sista sommardagen?

Hallå fina ni! Lite tyst härinne den här veckan. Har haft en del att stå i och Gabriel är ju som ni vet i Brasilien, så tiden har inte riktigt räckt till. I måndags åkte vi i alla fall hem till stan efter totalt tre härliga veckor på landet. Alltså vilken sommar, helt ljuvligt! Vi har badat och njutit massor av ledigheten. De senaste dagarna har jag främst ägnat åt att fixa och greja här hemma – pappa kom förbi en dag och hjälpte mig att komma i ordning lite bättre. Så nu börjar det likna något… Jag har bland annat målat klart ett av de gamla skåpen jag tog över från grannar på ön och det blev faktiskt himla bra. Som jag ska mysa här hemma med min lilla bebis (och stora tjej också såklart) i höst. Även om jag inte riktigt känner mig klar med sommaren ännu börjar jag ändå längta lite smått efter allt höstmys.Igår körde vi världens beachdag. Vädret verkar bli lite si och så nu det närmsta så jag kände för att passa på om det nu kanske skulle bli sista riktiga sommardagen. Först åkte vi ut till Vickans badplats i Onsala och mötte upp min mammakompis Annie och hennes två små. Kul med ett nytt ställe! Efter ett par timmar åkte vi vidare till Rågelund, hämtade upp en familjepizza på vägen och hängde sedan på stranden med min familj ett bra tag. Sedan avslutade vi med ett besök på glasscaféet i Åsa innan vi åkte hemåt. Supermysigt! Tjejerna låg i och badade hur länge som helst, som små fiskar.I eftermiddag väntar ett besök hos barnmorskan, men först skulle jag vilja hinna med en sväng förbi IKEA så det kanske det får bli. Jag behöver köpa en förvaringsmöbel till Isabellas rum, en hylla till sovrummet, små handdukar till bebisen och lite annat smått och gått. Vad har ni för fredagsplaner?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons