Nina Malmström

Trött preggo & tvillingar

Så trött preggo ikväll va! Jag fick sovmorgon imorse och gick inte upp förrän efter tio någon gång, men sedan har jag varit igång fram tills nu för en stund sedan då jag stupade på soffan. Jag har tvättat typ hur många maskiner som helst, gjort i ordning vagnen för försäljning, sprayat ett armeringsnät, hängt upp lite poster på väggarna och putsat alla våra fönster. Fönsterputsning är kanske inte bästa sysselsättningen för en höggravid och min rygg är inte särskilt glad nu, men oj vad det behövdes göras här hemma. Man såg knappt ut längre och skurvattnet blev alldeles svart. Usch! Kikar på en film på fyran nu, men känner på mig att jag snart kommer slockna så kanske lika bra att börja dra mig mot sängen. Har somnat alldeles för sent de senaste nätterna… Fick förresten precis reda på att en av mina bästa vänner som också är gravid väntar två små tvillingflickor. Hur underbart?! Livet är rätt fantastiskt ändå! Två regnbågar på himlen tidigare ikväll. Så fint!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.