Nina Malmström

Gör din egen fotobok

I annonssamarbete med Libero

Häromdagen skrev jag ju ett inlägg om min lilla to-do-list OM jag skulle gå över med tiden den här gången också (Isabella föddes ju 12 dagar efter beräknat datum…). En av punkterna på listan var ju att göra något av alla underbara bilder jag knäppt på lillan under hennes första 2,5 år – och jag har haft lite olika slags fotoböcker i tankarna. Passande nog har Libero en kampanj just nu där man kan samla blöjkoder för att sedan använda till att skapa just en fotobok. Boken är i storlek 20×20 och inbunden i ett stilrent, matt material. Du väljer själv från ett urval av färger och bildformat när du formger boken som självklart även är Svanenmärkt. Hur bra?! Du laddar upp bilder på din gullunge i din profil på Liberoklubben, vilket funkar lika enkelt att göra från såväl datorn som från mobilen. När du har laddat upp 24 bilder och samlat ihop 3500 poäng med hjälp av dina blöjkoder är det bara att beställa hem boken som levereras inom 10-14 arbetsdagar. Självklart var jag tvungen att prova detta! Jag har inte riktigt hunnit klart, men än så länge har jag ju inte ens passerat BF så jag kan nog ta det lilla lugna ett par dagar till – dock tänkte jag ändå passa på att visa er hur gulligt det faktiskt blir 🙂 Himla smidigt och enkelt är det också, vilket uppskattas av en småbarnsmorsa som alltför ofta saknar några extra timmar på dygnet. Testa du också!

Man kan välja mellan massa gulliga händelser och teman från din småttings första tid.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.