Nina Malmström

Arg som ett bi

Hej fina ni! Gabriel har lämnat Isabella hos dagmamman och jag har lite saker att ta itu med här hemma under dagen. Så ovant det känns med ett par timmar helt för sig själv, utan en liten vild tvååring som sliter en i benen. Jag älskar att vara hemma med Isabella, men man får ju så himla dåligt samvete när man inte kan ge henne all den fulla uppmärksamhet som man önskar mitt i allt annat – vardagsbestyr, jobb och plugg. Och nu kommer ju snart lillasyster dessutom. Det blir nog bra för Isabella att få komma iväg och leka av sig lite grand några timmar i veckan tillsammans med dagmammor och andra barn. Så kan vi mysa och ha kul ihop resten av tiden. Idag har jag lovat att vi ska gå till bibblan igen efter att jag har hämtat. Leka en stund och byta ut lite böcker. Men först ska vi slinka förbi Kungsmässan och förtidsrösta. Lika bra att få det gjort nu för man vet ju aldrig – bebisen kan ju bestämma sig för att kika ut mitt under valet. Hon är ju trots allt beräknad dagen efter.

Igår åkte vi in till stan och mötte upp min familj för en söndagsbrunch i Haga. Supermysigt! Riktigt höstigt i luften emellanåt med typiska Göteborgsvindar, men så värmde solen gott emellanåt. Flickorna busade runt på en lekplats en lång stund medan vi satt och solade våra små näsor. Alltså Isabella, ett riktigt litet solsken för det allra mesta – men hon blir verkligen arg som ett litet bi till och från just nu. Igår när vi kom hem från stan blev hon helt VANSINNIG på mig för att plommonen i trädgården var gula och inte lila som uppe på landet… Efter två timmar gick hon äntligen med på att smaka. ”Jag älskade faktiskt de här också mamma”. Snart har vi en till. Haha!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.