Nina Malmström

Bildbomb på magen + blivande storasystern

Här kommer en riktig bildbomb från fotograferingen ihop med bästa Erikka från Pink Stripe Photography förra veckan. Jag är SÅ HIMLA glad att vi fick till det trots superkort varsel. Väldigt roligt att ha alla dessa otroligt fina bilder ihop med Isabella OCH lillasyster i magen. För hur magiska blev de inte?! Vilken är er favorit? Jag funderar på om inte den här ovan ska få bli en ny header 🙂 Ärligt talat är jag inget jättefan av att stå framför kameran, men Erikka lyckas alltid få mig att känna mig så avslappnad och bekväm. Och hon är ju bara sååå grym på det hon gör. Världens gulligaste tjej dessutom!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.