Falskt alarm – ingen bebis ännu! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Falskt alarm – ingen bebis ännu!

Hej fina ni! Det blev ingen bebis häromnatten. Falskt alarm! Jag trodde verkligen att det var på G där ett tag, men sedan lyckades jag somna och på morgonen var allt precis som vanligt. Lustigt ändå… Igår kände jag noll och passade då på att måla klart det gamla linneskåpet som skulle in på Isabellas rum. Så himla skönt att ha det klart! Det hade jag ju aldrig hunnit med en liten spädis hemma. Haha! Jag måste faktiskt säga att det blev riktigt bra – men vem vet… någon gång i framtiden kanske det byter färg igen. Beslagen har jag sprayat med guldspray från Biltema, tycker att det blev himla snyggt ihop med det gråa. Nu måste jag bara fixa någon slags magnet eller något för ena dörren gick plötsligt inte att stänga konstigt nog och så någon låda att ha undertill. Det är lite väl knökat därinne nu trots världens storrensning och jag hade gärna velat ha kläderna till dagmamman separat för enkelhetens skull de morgnar jag inte hunnit lägga fram i förväg. Har ni kanske något förslag? Finns ju massor med plastbackar på hjul, men det känns lite trist. Kanske en eller två låga vita trädlådor eller en ljus flätad korg? Sedan ska ju måtten vara rätt också…Så himla skönt att äntligen kunna hänga upp plaggen. Tidigare har Isabella bara haft allt liggande i byrålådor. Jag hängde in allt supersnabbt utan någon egentlig ordning sent igårkväll när lillan somnat, men det kommer nog bli bra det här. Så fult med blandade galgar dock, men det är inte riktigt prio ett just nu. Haha! 

Isabella var hemma från dagmamman igår (och idag, men det var ju planerat). Två veckors inskolning + två dagar så var det dags för VAB. Tror dock faktiskt att bacillerna kom från annat håll då kusinen som vi träffade i söndags var lite dålig redan då. Hon är i alla fall pigg och glad, men himla snuvig och kraxig som en liten kråka. Så det kändes det bara dumt att skicka iväg henne. Det är stenhårda med att inte ta emot krassliga barn, vilket jag tycker är väldigt bra. Speciellt nu när man kommer ha en liten bebis hemma som ju är lite känsligare. Så igår blev det bara hemmahäng för Bellas del – morfar kom förbi och lekte en sväng, men annars blev det mycket film, ljudbok och saga. Idag tror jag att vi tar oss ut på en liten promenad, jag har några ärenden att göra så jag tänkte bädda ner henne i vagnen och rulla iväg. Ha en fin torsdag nu allihopa! Jisses så fort tiden går… 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons