BF imorgon! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

BF imorgon!

Nervositetens afton ikväll, helt klart. Dels en negativ nervositet och en stor oro inför vad valresultatet kommer att visa egentligen – men dels även en positiv nervositet som sakta börjar sprida sig i kroppen. För varje minut som går närmar vi oss BF mer och mer. Nu kan hon verkligen komma när som helst. Många påstår att ens förlossningar ofta liknar eller påminner om ens mammas. Med min storebror, barn nummer ett, gick min mamma nästan två veckor över tiden. Precis som jag gjorde med Isabella. Med mig däremot, andra barnet – blev det bebis på beräknat datum. Jag var extremt punktlig (enda gången i livet) och föddes tre minuter över midnatt på BF-dagen. Lillasyster har alltså ungefär två timmar på sig om hon ska gå i sin mors fotspår. Haha! Vad tror ni? Jag hade ju gissat på gårdagen, men det stämde ju inte… Så nu tror jag att hon håller sig inne till nästa helg.

Har jag några känningar då? Njaa, inte direkt. Jag hade ju ett par kvällar med rätt kraftiga förvärkar, men nu har det varit riktigt lugnt ett bra tag. Idag har jag dock känt mig extremt yr och varit tvungen att sätta mig ner flera gånger. Sedan två dagar tillbaka har jag dessutom med jämna mellanrum fått som kraftiga stötar i höger insida lår, precis som en slags krampliknande smärta. Vet inte alls om det kan betyda något, upplevde inte något liknande med Isabella. Jag har även en fruktansvärd halsbränna som håller på att ta kål på mig, men det är ju sedan gammalt…En alldeles magisk bild tagen av bästa Linda Lundquist för bara någon vecka sedan. Här gjorde lillasyster i alla fall ett tappert försök att ta sig ut – ser ni hur det buktar ut på båda sidorna av naveln?! Så kul och häftigt att få det på bild!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Åh, lycka till ❤️ Själv har jag bf på lördag, också barn nummer två. Hittade fram till din blogg runt tiden då jag fick + på gravtestet efter jul. Det har varit jättekul att följa dig! 😀

 2. Ellen

  Spännande!
  Tips mot halsbränna som faktiskt funkade för mej, ät några matskedar havregryn just innan sängdags, och sova så högt med huvudet som möjligt.
  Äta några mandlar om halsbrännan slår till under dagen hjälpte också. Lycka till med bebis no 2!!

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Tack snälla för tips! Jag har testat mandlar utan något vidare resultat, men det där med havregryn kanske jag borde prova också. Snart är halsbrännan dock ett minne blott, förhoppningsvis. Haha! TACK OCH KRAM!

Annons