Besök på förlossningen och BF + 3 – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Besök på förlossningen och BF + 3

Hej bästa ni! Det blev faktiskt ett besök på förlossningen i Varberg nu i eftermiddag. Inte för att bebisen ville komma ut dock – nej, det här var ett helt vanligt “studiebesök”. De erbjuder nämligen en kortare guidad tur till alla gravida ett par gånger i månaden, vilket jag tycker är toppen. Jag och Gabriel har länge planerat att köra ner till Varbergs sjukhus just för att han ska ha få känna lite på vägen, kan ju vara bra då vi bara har åkt tåg dit innan. Så när jag även lyckades boka in ett besök slog vi två flugor i en smäll. Och det är jag väldigt glad för så här nu i efterhand, för allt kändes jättebra på plats och där rådde en väldigt lugn och avslappnad atmosfär. Jämfört med Mölndal där Isabella föddes så kan jag väl säga som så att det märktes att Varberg inte riktigt har lika många år på nacken. Väldigt fint och fräscht!

Imorse var vi på bibblan redan klockan tio, jag och Isabella. Enligt deras program som vi fått hem skulle det vara dags för första småbarnsrytmiken för terminen, men tydligen hade de skjutit upp det tills imorgon till vår stora besvikelse. Men det blev en mysig förmiddag ändå – vi ritade, läste böcker, lekte, spelade Fia med knuff och åt pannkakslunch. Sedan lånade vi hem massor med nya böcker och busade runt på lekplatsen en stund innan vi gick hemåt där morfar väntade. Ikväll ska jag bara ta det väldigt lugnt – känner mig helt galet trött idag och har haft lite småkänningar så lika bra att vila. BF + 3, vad tror ni? Någon som vågar gissa på ett datum? Gud vad spännande det är nu…Nöjd tjej som precis kommit på att hon faktiskt älskar sylt på pannkakorna efter att ha totalratat det tills nu. Jaja, jag är glad att vi lyckats undvika socker så länge som vi ändå har gjort även om vi släppt på det lite det senaste…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Vilken fin outfit på Isabella, var har du handlat? Kan tänka mig klä båda sönerna i detta 🙂 tummen upp för kläder som passar båda könen!

Annons