Löjliga tankar inför att bli mamma – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Löjliga tankar inför att bli mamma

I eftermiddags när vi var på besök på Varbergs förlossning och BB var det bara jag och en till i gruppen som var omföderskor, alla andra väntade sitt första barn. På vägen hem sa jag till Gabriel att jag tycker att det känns så otroligt skönt att vi eller framför allt jag redan har gjort allt det här en gång tidigare. Jag vet liksom vad som väntar och känner mig ärligt talat inte det minsta nervös inför själva förlossningen eller bebistiden som väntar. Med första barnet var ju precis allting helt nytt och man oroade sig över en hel del faktiskt helt oväsentliga grejer. En jättelöjlig sak som jag velade SÅ mycket över förra gången var i vilken väska jag skulle packa inför BB. Haha! Alltså det är nästan lite skämskudde på det här…. Så töntigt va! Jag ville egentligen ha någon snygg weekendbag, men de jag hade hemma var inte tillräckligt rymliga (ytterligare en sak som jag tyckte kändes pinsam – att packa för mycket – vem sjutton skulle bry sig om det?) och jag kände inte för att köpa en ny. Så till slut fick det bli en kabinväska på hjul och SOM jag skämdes över det. “Alla kommer tycka att jag är jätteknäpp som har packat som om jag ska ut och resa”, minns jag att jag tänkte. Som om någon på sjukhuset ens kastade en blick på min lilla rullväska?! Och i slutändan var det ju världens bästa grej att såväl på vägen dit som på vägen hem slippa släpa på massa tungt bagage. Man hade rätt fullt upp redan som det var… Den här gången får min resväska följa med igen, utan tvekan.

Har ni någon rolig historia från när ni väntade ert första barn?Tänk att det ligger en liten bebbe därinne…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Haha, jag hade inte så svårt att välja väska men svettades rätt rejält över VAD som skulle vara i den. Till slut packade jag väl ner nån tandborste och mjukisbyxor. BLElev akutsnittad och kvar på BB i 8 dygn och tror knappt jag öppnade den där väskan 😂 Allt fanns ju på BB. Åkte till och med hem i samma kläder, haha.

Annons