Bebis på G? – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Bebis på G?

God morgon fina ni! BF + 4 idag och jag ligger i sängen med vetekudden och tycker mig ana lite förvärkar – så skickar iväg mannen med lillan till småbarnsrytmiken istället så jag själv kan passa på att vila. Får se hur det hela utvecklat sig när de kommer tillbaka hem igen. Hade egentligen planerat för en dag på Alfons Kulturhus och sedan en sväng hem till mina föräldrar, vi får se om de kanske får komma hit istället. Haha, så knäpp känsla det här att man verkligen inte har någon aning när det kan dra igång…Har jag haft några andra känningar på sistone då? Tja, man går ju såklart och känner efter lite hela tiden – men det är så svårt att veta vad som är “på riktigt” och vad som bara är en tillfällighet kan jag tycka. Jag har varit extremt trött de senaste dagarna, men samtidigt känt mig rätt rastlös inombords och haft svårt att komma till ro. Sover hackigt, drömmer massa konstiga drömmar och vaknar tidigt trots att jag ofta inte somnar förrän ganska sent. Jag har fått någon ny typ av krampliknande värk i svanken de senaste dagarna och även återkommande kramp på insida lår. Dessutom har jag ett sånt enormt tryck neråt och igår var jag konstant kissnödig. Inte så konstigt kanske då barnmorskan i onsdags kunde känna hur lillan numera är helt fixerad och bara verkar vänta på att “dörren ska öppnas”. Den här veckan har jag förresten varit himla konstig i magen och haft väldigt mycket gaser – sorry for too much information, men kom ihåg att det här just nu är en gravidblogg ni läser. Inga filter. Haha! Hur kände ni er dagarna innan era förlossningar drog igång? Några särskilda känningar?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. mummu till mybabydolls

  Hej Nina!
  Jag kan inte säga nott annat , en lycka till med allting i vad kommer att hända snart.
  Du är stark, allt kommer att gå bra 😍😘❤️

 2. Tessan

  Det jag minns med båda mina är att jag var extremt trött! Jag tänkte jobba tiden ut andra graviditeten eftersom första gick vattnet fyra veckor innan och då jobbade jag tills dess! Så andra gången tänkte jag jobba men så blev jag sååå trött så sa till jobbet att jag tar ledigt ändå! Dagen efter jag tog ledigt gick vattnet :-)! Fördelen med att vattnet går vilket båda mina förlossningar startade med är att man ver att inom 2-3 dygn är bebis ute 😀

 3. Frida Ström

  Hej Nina! Vi pluggade spanska 2 i Barca tillsammans 🙂 Så kul att vi ska ha vårt andra barn typ samtidigt! Är beräknad nu på söndag 🙂 ville bara lämna en liten kommentar och önska lycka till! Kramar Frida