Senapsgult? JA! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Senapsgult? JA!

Alltså senapsgult, jag kan verkligen inte få nog. Vilken underbar färg! Framför allt nu till hösten. Jag fick lite frågor om Isabellas urmysiga stickade tröja som hon hade på sig igår. Den kommer från Zara och kostar 189kr – jag älskar den. Hittade den på storbarnsavdelningen häromveckan och knep genast en i minsta storleken. Står “5 år/110” i den och visst är den lite rymlig på lillan, men absolut inte för stor. Jag blev SÅ sugen på att köpa en åt mig själv för att matcha, men Zaras storlekar brukar ju vara snäppet mindre så vågade inte chansa. Finns den kvar när kanonkulan är borta och jag kan prova så slår jag nog till. Du hittar tröjan HÄR! Tightsen är förresten från H&M och köpta på förra årets rea, men såg liknande bland annat inne på Zara. Åh vad jag älskar höstmode och SOM jag längtar efter att kunna klä mig snyggt igen. Haha!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny Olsson

  Har du blockat mig på instagram ?:( såg verkligen fram att få följa dig och din lilla tjej nu när hon föddes då jag själv fick mitt andra barn nu för snart 4 veckor sedan! Men lycka till med lilltjejen !!😍

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Hejsan! Absolut inget personligt – blev bara så himla mycket taggande i olika tävlingar, men jag tagit bort blockeringen nu 🙂 Tack snälla du! Och grattis till tvåan!