En vecka sedan förlossningen – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

En vecka sedan förlossningen

För exakt en vecka sedan satte vi oss i bilen för att köra ner till Varbergs sjukhus. Jag var fortfarande rätt lugn och inte särskilt smärtpåverkad ännu, men Gabriel propsade på att vi skulle åka. Och vilken himla tur att han gjorde det! Det tar ju trots allt 30-40 minuter att köra. Klockan elva svängde vi in på parkeringen framför Förlossningen och BB där vi varit dagen innan på en “guidad rundtur”. Då hade det dock varit fullt så det var kanske ändå tur att lillan valde att vänta ytterligare ett dygn. 45 minuter senare var hon i alla fall född och att det nu redan har gått en vecka sedan dess känns minst sagt galet. Jag har ALLTID haft så himla svårt att förstå och greppa det här med tid, ännu mer sedan jag fick barn – och  ofta ger det mig en slags känsla av tomhet. Allt går för fort, jag hinner liksom inte med. Det allra bästa vore nog bara att acceptera att det helt enkelt inte är något som ens går att förstå sig på, men det är minst sagt lättare sagt än gjort. Gud vad jag svamlar… Det jag egentligen ville komma till var att tänk så fantastiskt att det var just den här lilla sessan som gömde sig därinne i magen hela tiden. Och vilken himla tur att du nu är VÅR!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stina

    Ja tiden går alldeles för fort… Min äldsta ska börja förskoleklass nästa år… Vad hände där liksom??? Olivia är för övrigt helt bedårande 😍 Kram

Annons