Jag mår kasst! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Jag mår kasst!

BU! Jag mår verkligen kasst idag. Mjölkstockningen verkar ha lagt sig, men jag känner mig ändå alldeles influensig i kroppen. Ont överallt och allmänt ruggig. SÅ TRIST! Förlåt, men jag är så jäkla trött på att ha ont nu. Vill ju bara kunna njuta av denna ljuvliga bebisbubbla för vi har verkligen världens gosigaste och mysigaste lilla bebbe här hemma. Hon sover i princip hela tiden och allra helst på mig eller Gabriel. I love it! Vädret utanför fönstret är också helt fantastiskt hösthärligt och jag längtar till mysiga barnvagnspromenader i den där sköna, krispiga luften som ju är så speciell vid den här tiden på året. Men jag vågar inte gå ut ännu på grund av mjölkstockningen…

Bara klagande just nu, men för tillfället känns faktiskt allt bara himla orättvist. Man blir ju så galet trött av att gå omkring och ha ont hela tiden också. Det kunde dock ha varit betydligt värre förstås – jag är så otroligt glad och tacksam över att ha fått ett friskt litet pyre att jag helt enkelt saknar ord. Och det är såklart egentligen det enda som räknas. Allt såg jättebra ut när BVC var här på hembesök igår och lillan hade redan tjockat på sig rejält. Nu väger hon några gram mer än vad storasyster gjorde när hon kom till världen. Dock är ögat fortfarande ganska rött och irriterat så imorgon har vi fått tid att träffa en barnläkare. Så bra att de är så noggranna tycker jag.Nu blir det sagoläsning i Isabellas koja. Jag och lillasyster tog en matpaus i väntan på att hon ska leka klart med sitt dockskåp – bästa storasysterspresenten helt klart.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Karlsson

    Usch då vännen- så tråkigt att du åkte på mjölkstockning- de gör.så fruk1tansvärt ont 😥.Jag fick de hör och häpna innan min förste son föddes( barnmorskan så att de var mkt ovanligt att få innan bebisen var född- men min mjölk kom redan innan, sen hade jag mängder mjölk när han kom). Med sista sonen fick jag oxå mjölkstockning och den känslan och värken är fryktansvärd . Hoppas att du.snart mår bättre igen och att du inte återfår de. Sen ska du veta- du gnäller inte alls utan du måste ju få ventilera dig . Hoppas du som sagt snart mår bättre igen så du kan njuta fullt ut med dina fina tjejer och Gabriel. Många kramar från mig