En bättre dag, tack och lov! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

En bättre dag, tack och lov!

Halleluja! Idag blir det ett lite gladare inlägg jämfört med igår. Jag känner mig fortfarande inte helt hundra och vågar fortfarande inte riktigt släppa taget om mina Alvedon – men igårkväll trodde jag nästan att jag skulle dö. Hela kroppen värkte, framför allt nacke och rygg, och jag var bara så himla himla ynklig. Häftigt ändå vad mycket vila och sömn kan bota, för det var faktiskt en helt annan Nina som vaknade i morse. Tack och lov! Efter att Gabriel lämnat Isabella hos dagmamman åkte vi iväg på kanske livets snabbaste läkarbesök med Olivia. Doktorn kom ut och kikade på henne redan i hallen och ordinerade några ögondroppar som vi ska ge ett par dagar. Vi behövde inte ens ta upp henne ur babyskyddet – himla smidigt och bekvämt. Sedan åkte vi vidare till Kungsmässan för att hämta ut medicinen och inhandla lite andra prylar på Apoteket för att sedan ta en långfrukost ihop på Espresso House. Lilla Olivia sov nästan hela tiden förutom en matpaus så vi hann både prata i kapp oss lite samt jobba en stund. Mysigt! Jag kanske borde hålla mig hemma tills jag är helt återställd, men jag blir ju knäpp av att inte få komma ut någonting. Så nu sitter jag här i soffan med varm vetekudde, filt och en kopp te för att försöka få upp lite värme igen. Och för första gången sedan i april har jag satt på elementen… Känns minst sagt lite konstigt!En rätt sliten, men glad nybliven tvåbarnsmorsa. Första gången jag kommer i “vanliga” plagg på säkert ett halvår. Det känns SÅ roligt – som en helt ny värld som öppnar sig varje gång jag kikar in i garderoben. Haha! Jag känner absolut noll stress med att tappa alla gravidkilon (vi äger inte ens en våg), men däremot har jag längtat så himla mycket efter att få använda alla mina gamla kläder. Vår lilla sömntuta! Vill minnas att Isabella också sov väldigt mycket under de första två-tre veckorna, men den här snuttan slår storasyrran med hästlängder. Flera nätter har hon sovit mer än fem timmar i rad – det dröjde nog två år med Isabella. Haha! Jag klagar inte…Jag köpte mjölkuppsamlare på Apoteket idag. Någon som testat? Ena bröstet rinner så mycket när jag ammar på det andra och det känns ju bara så dumt att den mjölken ska gå till spillo. Tydligen ska det även gå att frysa in i speciella påsar. Hur fiffigt?

Vill förresten passa på att tacka er alla gulliga läsare för era fina och peppande kommentarer – era ord värmer verkligen så himla mycket, speciellt nu när det har varit lite extra kämpigt. Jag vill även be om ursäkt för att jag har varit sämst på att svara er, men ska verkligen försöka ägna en kväll i veckan nu åt endast detta. Så länge vill jag att ni ska veta att jag läser varenda kommentar ni lämnar och de gör mig alltid så himla glad. Massa kärlek till er <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katja

    Så skönt att det känns bättre efter mycket sömn och ibland kan det kännas så härligt att få komma ut ur huset en stund! Lycka till!