Tack tack tack! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Tack tack tack!

Morning morning! Lilltjejen bestämde sig för att sova mellan midnatt och klockan fem för att sedan käka lite och därefter sova vidare till åtta. Tack tack tack min underbara lilla älskling! Gabriel och Isabella är just nu iväg på rytmik på bibblan och jag ska strax plocka undan efter frukosten här hemma. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag – både jag och Gabriel har lite jobb att göra, men kanske blir det en tur till IKEA för att köpa en ny stol till Isabella. Vi har ju en tripp-trapp, men den tänkte vi börja använda med babyinsats till Olivia. Och två sådana stolar får inte riktigt plats vid vår ganska kompakta matplats, hur smarta OCH fina de än må vara. Vi pratade även om att kanske åka en sväng förbi mina päron, Isabella har en ständig mormor-och-morfar-längtan, men mamma var lite krasslig häromdagen så vi får se. Apropå min lilla mor så lovade jag ju att visa er den söta overallen hon har stickat till lillasyster. Har ni sett något gulligare?!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.